admin-seven

03/07/2018
IMG_3348

Mjalte lulesh te egra

1 – Informacion i pergjithshem Mjalti ndahet ne dy Grupe te medha; I – Mjalte Natyral Ben pjese mjalti qe prodhohet teresisht nga aktiviteti i bleteve […]
12/06/2018
-640-0-5b1a8bceea8e3

Kjo fermë hyjnore në veri të Shqipërisë do t’ju ndryshojë jetën përgjithmonë!

Nuk e di në keni ngrënë ndonjëherë bukë të bërë vetë me gjalp të freskët, të saporrahur, por më besoni kur ju them që është një […]
06/06/2018
banner

Një fermë organike, tashmë edhe për konsumatorin shqiptar

Produktet Organike tashmë shumë pranë jush Në një nga lartësitë malore më të epërme të Shqipërisë së Veriut, në Malin Leja e Dushit, ndodhet një nga […]
06/06/2018
-780-0-1486045061ferme

Të ushqehesh vërtet Bio, premtimi i fermës organike shqiptare, ndër më të mëdhatë në Evropë

Mes Vaut të Dejës, Shkodrës dhe Pukës, ndodhet një nga fermat më të mëdha të certifikuara Bio në Evropë. Ajo shtrihet 1000 m mbi nivelin e […]
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube