Blogu

25/02/2017
1.processed-foods_377x171_E0HWJ7

Të pathënat e ushqimeve të procesuara

Ushqimet e lira dhe ushqimet e procesuara janë ushqime të përgatitura në mënyrë të tillë  që të konsumohen shpejt. Shumica e këtyre ushqimeve kanë pak ose […]
16/01/2017
Group of young cows in a summer field

Si të gatuajmë mishin organik

A ndryshon në gatim mishi organik i ushqyer me bar nga mishi i supermarketeve apo fermave i ushqyer me drithëra ? Sigurisht! Po përse? Mishi i […]
12/01/2017
Pasture Chickens

Pse duhet të konsumoni pulat organike?

Blerja e produkteve organike mund të rrisë vlerën e faturës suaj, por përfitimet shëndetësore janë shumë më të mëdha. Pula është një ndër zgjedhjet më të […]
11/01/2017
untitled-1

Kriteret që duhen plotësuar që një fermë të jetë BIO

Shumë shpesh hasemi me fenomenin e abuzimit ndaj termit “BIO” apo “Organike”. Rrugës vërejmë shumë dyqane të branduara apo të etiketuara si të tilla dhe besueshmëria […]
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube